CO2-Neutraal Verhuizen

Duurzaam ondernemen staat bij onze onderneming hoog in het vaandel. Dit is te zien in de keuzes van materiaal en middelen en natuurlijk de manier van omgaan met klanten en personeel. Vanaf 1 januari 2015 is een belangrijke volgende stap genomen om aan te geven hoe wij op een verantwoorde manier willen ondernemen.

Per 1 januari 2015 zullen alle verhuizingen CO2 - neutraal worden uitgevoerd. Dit betekent dat de uitstoot van broeikasgassen die vrijkomt bij het verhuizen wordt gecompenseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het brandstofverbruik van de verhuisauto, opwekking van de energie nodig voor verwarming en verlichting van de opslag en kantoor en zelfs de productie van de verpakkingsmaterialen is meegenomen in de calculatie voor de compensatie.

Deze compensatie wordt gerealiseerd door de bijdrage aan een duurzaam windenergieproject in Taiwan welke volgens de Gold Standard is gecertificeerd. De Gold Standard stelt de hoogste internationale eisen aan compensatieprojecten in het buitenland en is mede opgericht door het Wereld Natuur Fonds. Dit project van twee windparken levert duurzame energie voor 110.000 huishoudens. Lees hier meer over dit project.

Op deze manier willen wij onze kracht als verantwoord verhuisbedrijf onderstrepen en ons onderscheiden in de markt. Er zijn geen aparte voorwaarden voor de compensatie en het is geïntegreerd in alle verhuispakketten. Het enige wat U hiervoor hoeft te doen is een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw verhuizing. 

Vraag hier een offerte aan voor uw verhuizing