Care for Family

Het veranderen van woning leidt er misschien toe dat u oude, goede meubelen niet meer wilt meenemen naar uw nieuwe woning of ontbreekt u de ruimte alles te plaatsen. Wij bieden u de mogelijkheid mensen te helpen door uw meubels te schenken aan Care for Family.

De stichting Care for Family in Waddinxveen biedt praktische hulp aan (kansarme) gezinnen en personen die om wat voor reden dan ook in de (financiële) problemen zijn geraakt. Door hen te helpen krijgen zij meer zin in het leven, hoop voor de toekomst en de kracht om daaraan te bouwen. Kijk voor meer informatie op www.careforfamily.com.

Wilt u meubels aanmelden, maak dan, voor uw verhuizing, een foto van de meubels en mail deze naar info@deverhuizers.nl. De foto’s worden doorgestuurd naar de gezinnen en wanneer iemand geïnteresseerd is, kunnen de meubelen direct op de verhuisdag worden bezorgd.
 
Stichting Proplan
Is er geen interesse voor uw meubelen bij Care for Family, dan biedt Stichting Proplan uit Gouda de mogelijkheid om uw (goede) meubelen een bestemming te geven. Stichting Proplan zet zich in om een nieuwe toekomst en kansen te creëren voor de allerarmste. Voornamelijk in voormalig Joegoslavië zet men zich in om deze mensen te helpen met onder andere meubels, maar ook voedselpakketten en kleding.
Asscheman - De Verhuizers steunt deze initiatieven door het transport te verzorgen, van de donateurs in Nederland tot de mensen waarvoor de hulp is bedoeld.
Kijk voor meer informatie op www.stichtingproplan.nl.