Wasmachine

Hoe til je een wasmachine

Vaak staat de wasmachine op zolder en zal deze over de trap getild moeten worden. Doordat de wasmachine zwaar is en er geen ruimte is op de trap, is er een bepaalde techniek om de wasmachine toch met 2 personen te tillen.


Tillen Wasmachine Onder1 persoon staat aan de onderzijde van de wasmachine en pakt deze aan de achterzijde van de wasmachine vast, zodat de wasmachine op de armen en borst steunt.


Vasthouden WasmachineDe tweede persoon pakt de bovenzijde van de wasmachine vast met 2 handen. Zonder hulpmiddelen zal dit aan de rand van het blad zijn. Controleer of deze voldoende vastzit, om aan getild te worden.


Draagbeugel WasmachineVoor meer grip en een betere werkhouding, maken wij gebruik van een speciaal ontworpen draagbeugel. De draagbeugel zorgt voor goede houvast aan de bovenkant van de wasmachine en vermindert het risico op slippen of zelfs vallen van de wasmachine.


Wasmachine op de trapLoop nu de trap af en houd de wasmachine zo recht mogelijk. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om je voeten op de trap te zetten en wordt de rugbelasting vermindert. Blijf altijd rechtop lopen!


Lees verder voor meer verhuistips